Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Programcıda tekmeli saldırı iddiası: Bacak bacak üstüne atınca...

Müzik yazarı ve programcı İpek Atcan, sosyal medya hesabından, metroda bacak bacak üstüne attığı için tekmeli saldırıya uğradığını yazdı.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2016 21:21
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2016 21:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Programcıda tekmeli saldırı iddiası: Bacak bacak üstüne atınca...
CNNTürk'ün haberine göre, müzik yazarı ve programcısı İpek Atcan, Twitter hesabından, bacak bacak üstüne attığı için metro istasyonunda tekmelendiğini duyurdu. Atcan, olayın geniş halini kişisel sitesinde anlattı.



Akşam saatlerinde metro istasyonundaki banka oturup, metronun gelmesini beklediğini söyleyen Atcan, istasyonda bir adamla göz göze geldiğini ve saldırganın, “Ne oturuyorsun lan öyle bacak bacak üstüne'' dedikten sonra bacağına tekme attığını ifade etti. İpek Atcan, olayın şokuyla tepki veremediğini ve tekmeci saldırganın uzaklaştığını söyledi.

Atcan yaşadıklarını kişisel blogunda şöyle anlattı:

"...Bugün akşam saatleri, metrodaki bankta oturmuş metroyu bekliyorum. Gelmesine 3 dakika var. Sağımda solumda insanlar, yanımda tatlı bir teyze. Bir adam yürüyor, sağa sola bakmadan, kendi halinde. Ben adama bakıyorum. O adama da bakıyorum başka insanlara da. Severim insanları seyretmeyi. Herkesin göz göze gelmekten çekindiği şu günlerde hala ve de inatla severim. Sonra göz göze geliyoruz, 'Ne oturuyorsun lan öyle bacak bacak üstüne?!' diyor ve atıyor tekmeyi. Ben de teyze de şok geçiriyoruz. Birkaç insan görüyor. “ck ck ck”lar, 'ne hale geldikler' havada uçuşuyor, 'Biz n’olduk lan?' diyorum içimden, yürüyüp giden adam ve ardından bakan bizler. Tepki bile veremedim. Belki de ilk defa. Sanmayın ki dayak yedim. Sanmayın ki bacağım mosmor. Ama ruhum dayak yedi, kalbim de mosmor."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.