Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polisle çatıştı! Yaşından büyük sabıkası var!

Adana’da polis ekiplerine ateş açtıktan sonra otomobil ile kaçmaya çalışan 15 yaşındaki E.A., bacağından vurularak yakalandı. Tedavisinin ardından gözaltına alınan E.A.’nın, narkotik ve hırsızlıktan 16 suç kaydı olduğu belirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2016 14:05
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2016 14:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Polisle çatıştı! Yaşından büyük sabıkası var!
Merkez Yüreğir İlçesi’nin 19 Mayıs Mahallesi’nde devriye gezen polisler, 01 BMG 66 plakalı otomobilden şüphelenerek durdurmak istedi. ’Dur’ ikazına uymayan otomobil kaçmaya başlarken, polis ekipleri de peşine düştü. Yunus Emre Mahallesi’nin ara sokaklarına giren otomobil, bir evin duvarına çarparak kaza yaptı.

’TERÖRİST DEĞİLİM’

Araçtan inen şüphelilerden E.A., peşinden gelen ekip aracına tabanca ile ateş etti. Otomobilin ismi açıklanmayan sürücüsü ise kaçtı. Polisler de ateş ederek E.A.’yı bacağından vurdu. Yaralanan E.A., Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Narkotik ve hırsızlıktan 16 suç kaydı bulunan E.A., "Ağabey ben terörist değilim, uyuşturucu satıcısıyım" diye savunma yaptı. Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan E.A. tedavisinin tamamlanmasının ardından gözaltına alınarak Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Zanlının sorgusu sürerken, otomobilin kaçan sürücüsünün yakalanması için çalışma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.