Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polisi alarma geçiren terörist ihbarı!

İzmir'in Karabağlar ilçesi Limontepe bölgesinde, bir teröristin eylem amaçlı kente geldiği istihbaratını alan İzmir Emniyeti dün akşam helikopter destekli operasyon başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2016 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2016 11:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Polisi alarma geçiren terörist ihbarı!
Tüm gece süren özel harekat polisleri ve helikopter destekli operasyonda 7 kişi gözaltına alınırken firar eden iki kişiyi arama çalışmaları sürüyor. Operasyon kapsamında şu ana kadar bol miktarda uzaktan kumanda düzenekli patlayıcı, silah ve mermiler ele geçirildiği de öğrenildi.

TÜM GECE SÜRDÜ

İzmir Emniyet Müdürlüğü eylem amacıyla bir teröristin kente geldiği ve belediye otobüsünde görüldüğü istihbaratı üzerine geniş çaplı arama başlattı, bazı yollarda kapama noktası oluşturdu. Dün geceden bu yana süren operasyon helikopter destekli olarak Özel Harekat ve TEM, Asayiş ve Çevik Kuvvet birimlerince sürdürülürken arazi; karadan ve havadan kuşatıldı.

Gece geç saatlerde Limontepe ile Balçova arasındaki ormanlık arazide bir şahıs yakalanırken, olay yerinde ise 440 gram A4 tipi bomba malzemesi ele geçirildiği kaydedildi. Bu kişinin irtibatlı olduğu yerlerin tespit edilmesiyle yapılan aramalarda 1 adet kalaşnikof marka tüfek bu tüfeğe ait 3 tane şarjör 61 tane mermi bir adet Glock marka tabanca bu tabancaya ait 18 adet mermi de ele geçirildi. Şu ana kadara 7 kişinin yakalanıp gözaltına alındığı operasyonda firar eden iki kişiyi arama çalışmalarının devam ettiği teröristlerin PKK'lı olduğu öğrenildi.

Operasyonda ilgili detaylı bilginin paylaşılacağı açıklama yapılması bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.