Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polis ve ailesi dehşeti yaşadı! Taradılar!

Yol kesen terör örgütü PKK mensupları, eşi ve çocuğuyla yeni görev yerine gitmeye çalışan polis memurunun kullandığı araca ateş açtı. Polis memurunun yaralandığı olayın ardından bölgede operasyon başlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2016 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2016 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Polis ve ailesi dehşeti yaşadı! Taradılar!
Bitlis'te yol kesen teröristlerin açtığı ateş sonucu bir polis yaralandı. Alınan bilgiye göre, Bitlis-Diyarbakır karayolunun Buzlupınar mevkisinde yol kesen terör örgütü PKK mensupları, bazı araçları durdurdu.

Bu sırada Gaziantep'ten, Van'ın Çatak ilçesine atanan polis memuru M.D, eşi ve çocuğunun da içerisinde bulunduğu aracıyla yeni görev yerine gitmeye çalışırken, teröristlerin yol kestiğini fark etti. Bölgeden uzaklaşmaya çalışan M.D'nin kullandığı araca teröristlerce uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Olayda polis memuru M.D yaralandı.

Yaralı polis, Bitlis Devlet Hastanesine kaldırıldı. Teröristlerin yakalanması için bölgede hava destekli operasyon başlatıldı.

Vali AHMET ÇINAR, Vali Yardımcısı Hakan Şeker ve İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, yaralı polisi hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.