Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polis, Emniyet Müdürünü böyle enseledi!

İZMİR’de göreve iade başvurusu için geldiği adliyede hakkında yakalama kararı olduğunu öğrenip kaçmaya çalışan emniyet müdürü Yakup Yılmazer yakalandı. Yılmazer’in yakalanması sırasında adliye önündeki kovalamaca, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2016 21:05
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2016 21:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Polis, Emniyet Müdürünü böyle enseledi!
Erzincan Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü olan Yakup Yılmazer, geçen 15 Temmuz’daki darbe girişiminin ardından başlatılan Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması sırasında açığa alındı.

İzmir’e gelen Yakup Yılmazer, göreve iadesi için İdare Mahkemesi’ne başvuruda bulunmak üzere adliyeye gitti. Başvurusunu yaptığı sırada, adliye personeli tarafından hakkında yakalama kararı bulunduğu belirlenen Yakup Yılmazer’in, gözaltına alınması için binada görevli polislere haber verildi.

Bunu fark eden ve kaçmaya çalışan Yakup Yılmazer, yaşanan kovalamaca sonrasında İzmir adliyesi ek binasının hemen önünde üzerine atlayan polislerce yakalandı. Yakup Yılmazer’in kaçmaya çalışması, bu sırada yere düşmesi ve polislerce yakalanma anları, güvenlik kamerasınca kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.