Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polis, Adliye önündeki gazeteci ve avukatlara müdahale etti

Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca ve polislerin avukatlarına Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi önünde müdahale edildi. Polis amirleri, Adliye önündeki arbedeyi görüntülemeye çalışan basın mensuplarına da işlem yapılmasını...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2015 01:40
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2015 01:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca ve polislerin avukatlarına Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi önünde müdahale edildi. Polis amirleri, Adliye önündeki arbedeyi görüntülemeye çalışan basın mensuplarına da işlem yapılmasını istedi.

Karaca ve polislerin tahliyesini bekleyen avukatlara ve gazetecilere polis müdahale etti. Avukat Gültekin Avcı açıklama yapmak için geldiği sırada polisler müdahale etti. Zor kullanan polis, tekme atarak şiddet uyguladı. Gültekin Avcı bu sırada yere düştü.

Tutuklu avukatlarını ve gazetecileri önce Adliye önündeki meydana kadar "iteleyen" polis ekipleri, daha sonra buradan da uzaklaştırdı. Adliye’ye çıkan ara sokaklar girişe kapatıldı. Çevik kuvvet ekiplerinin kalkanları önünde açıklama yapan Avcı, “Kanunsuzca tutuklanan Hidayet karaca ve polisler hakkında tahliye kararı verildi” dedi. Bu sırada polis, yeniden müdahale etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.