Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polis ablukası sürüyor, adliyede görevli gazeteciler adliyeye alınmadı

Asliye Ceza Mahkemesi’nin Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca ve polisler hakkında verdiği tahliye kararının ardından İstanbul Adliyesi önü polis ablukası altına alındı. Adliyedeki basın odası kapatıldı. Adliyedeki basın mensupları...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2015 20:20
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2015 20:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Polis ablukası sürüyor, adliyede görevli gazeteciler adliyeye alınmadı
Asliye Ceza Mahkemesi’nin Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca ve polisler hakkında verdiği tahliye kararının ardından İstanbul Adliyesi önü polis ablukası altına alındı. Adliyedeki basın odası kapatıldı. Adliyedeki basın mensupları içeri alınmadı.

Asliye Ceza Mahkemesi’nin Hidayet Karaca ve emniyet mensupları hakkında verdiği tahliye kararı sonrası İstanbul Adliyesi’nde olağanüstü hal ilan edildi. Adliyedeki basın odası kapatılırken adliyede görevli basın mensupları içeri alınmadı. Adliyenin bahçesine dahi alınmayan basın mensupları, görevlerini adliyeye 200 metre uzaklıktaki bir kafeteryanın bahçesinde yapmak zorunda kaldı.

Adliyenin çevresi demir bariyerlerle kapatıldı. Çevik Kuvvet ve TOMA’lar hazır bekletildi. İçeri giriş ve çıkışlara izin verilmedi. Yaşanan bu abluka ve bu güvenlik önlemlerinin Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın şehit edilmeden önce neden uygulanmadığı sorularını gündeme getirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.