Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Plastik toplayana hayvanların dünyasına giriş hediye

Beylikdüzü Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, belirli miktarda plastik toplayarak müdürlüğe teslim eden yetişkin ve çocukları, 29 Ekim Salı günü Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’na götürüyor.Proje...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 14:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beylikdüzü Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, belirli miktarda plastik toplayarak müdürlüğe teslim eden yetişkin ve çocukları, 29 Ekim Salı günü Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’na götürüyor.

Proje kapsamında Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, 15 kg plastik toplayanlara çocuk bileti, 20 kg toplayıp müdürlüğe teslim edenlere ise yetişkin bileti armağan ediyor. 29 Ekim Salı günü Saat 10:00’da Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nin önünden kalkacak servis ile yola çıkmaya hak kazanacak vatandaşların, 28 Ekim Pazartesi gününe kadar topladıkları plastik malzemeleri Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne teslim etmeleri gerekiyor. Plastik malzemeden kast edilen materyaller ise pet şişe, plastik ambalajlar, deterjan kapakları ve kapları.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.