Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

PKK’nın asayiş timi YDG-H Silopi’de bir marketi ateşe verdi

Şırnak’ın Silopi ilçesinde, PKK’nın sözde asayiş timi YDG-H’li grup Cudi Mahallesi'nde bulunan bir marketi ateşe verdi. Polis, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.Silopi Cudi Mahallesi'nde toplanan terör örgütü PKK’nın...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2013 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2013 14:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PKK’nın asayiş timi YDG-H Silopi’de bir marketi ateşe verdi
Şırnak’ın Silopi ilçesinde, PKK’nın sözde asayiş timi YDG-H’li grup Cudi Mahallesi'nde bulunan bir marketi ateşe verdi. Polis, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Silopi Cudi Mahallesi'nde toplanan terör örgütü PKK’nın sözde şehir yapılanması olan Yurtsever Devrimci Gençlik Harekatı (YDG-H) üyeleri olan 15 kişilik bir grup, Şehit Mehmet Esin Caddesi'ndeki bir markete havai fişek ve molotofotlarla saldırı düzenledi. Marketin kepenklerini kıran göstericiler, içeriye molotof bombası atarak ateşe verdi. Çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ederken, elektrikten kaynaklı kısa devreler mahalle halkının elektriğinin kesilmesine neden oldu.

Olay yerine gelen polis, “Camlarınızı kapatın. Sokağı boşaltın. Üst katlarda oturan vatandaşlara sesleniyorum. Camlarınızı kapatın” diye anonslar yaptı. Göstericilere de uyarı yapan polis, havai fişekle saldırılara devam edilmesi üzerine gaz bombalı müdahalede bulundu. Market içerisinde inceleme yapan polis, saldırganların yakalanabilmesi için operasyon başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.