Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"PKK, korucuların silahlarını çalıyor"

Türkiye Geçici Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyonu Genel Koordinatörü Ata Altın, "PKK terör örgütü, korucularımız üzerinde baskı kurarak yörede devleti yalnız bırakma çabası içerisindedir. Korucularımızın eşlerini ve çocuklarını...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2013 11:49
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2013 11:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Geçici Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyonu Genel Koordinatörü Ata Altın, "PKK terör örgütü, korucularımız üzerinde baskı kurarak yörede devleti yalnız bırakma çabası içerisindedir. Korucularımızın eşlerini ve çocuklarını baskı ve şiddetle devlet aleyhine konuşturmaya çalışmaktadır." dedi.

Ata Altın, yaptığı yazılı açıklamada, "Yine Hakkari’nin bazı ilçelerinde geceleri korucularımızın evlerine hırsız sıfatıyla girerek silahlarını çalma teşebbüsünde bulunmaktadırlar. Terör örgütü geçmişte yüzlerce Kürt vatandaşımıza yönelik gerçekleştirdiği katliamın hesabını vermek yerine, kendileri gibi düşünmeyen yöre insanımıza yönelik asılsız ve mesnetsiz iddialarda bulunmaya devam etmektedir. Özellikle Van, Hakkâri ve Şırnak illerimizde korucularımıza yönelik karalama kampanyaları ve propagandalarına yoğunlaşmış durumdadırlar." ifadelerini kullandı.
"PKK KİRLİ ELİNİ ÇEKSİN"

Yaylalarda silah sesleri yerine türkü seslerinin yükseldiği böylesine değerli bir süreçte, baskı ve şiddete yönelmenin hiç kimseye faydası olmayacağına dikkat çeken Altın, "Biz korucular her türlü terörün baskı ve şiddetine rağmen, birlik ve beraberliğin taraftarı olacağız. Korucular olarak, ülkemizin birlik ve kardeşliği uğruna onurlu mücadelemizi verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Geçmişteki olumsuzluklara takılı kalıp, çocuklarımızın geleceğini karartacak kötü niyetlere karşıyız. PKK terör örgütü kirli elini ailelerimizden, yöremizden ve ülkemizden çeksin artık." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.