Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Periscope yayınını da kestiler

Olağünüstü Hal (OHAL) kapsamında çıkarılan kanun hükmünde kararnameye dayanılarak terör propagandası yaptıkları gerekçesiyle daha önce yayınları kesilen 6 televizyon kanalının binasına Maliye görevlileri ile polisler tarafından mühür vuruldu.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2016 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2016 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Periscope yayınını da kestiler
İMC TV'nin mühürlendiği esnada spiker Banu Güven periscope yayını yaptı. Ekipler Güven'in odasını da mühürledikten sonra bu yayına da son vermesini istedi.

Başbakanlık tarafından daha önce kanun hükmündeki kararnameye dayanılarak 'terör propagandası yaptıkları' gerekçesiyle yayınları uydu üzerinden kesilen Zarok TV, Jiyan TV, Azadi TV, Özgür Gün TV ile İMC TV ve Hayatın Sesi televizyonlarının binaları mühürlendi.

Sayımlar sırasında televizyon çalışanları dışarı çıkartılırken, sayım işlemi televizyon yöneticilerinin gözetiminde gerçekleştirildi. Sayım işleminden sonra çağrılan çilingir ile televizyon binalarının kilitleri değiştirilerek mühürlendi.

Kapatılan televizyonlara mühür vuruldu

İstanbul'da İMC TV'nin binasının mühürlenmesi esnasında ünlü spiker Banu Güven de periscope'tan canlı yayın yaptı. Ekipler Banu Güven'in odasında arama yapıp, kapısına mühür vurduktan sonra bu yayını sona erdirmesini istedi. Güven de bir süre sonra yayını kesmek zorunda kaldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.