Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pereira'ya yol göründü!

Vitor Pereira’yı gözden çıkaran Fenerbahçe, Şilili teknik adamın menajeri Martinez’le görüştü, “Maddi şartlar uyarsa geliriz” yanıtını aldı. Ayrıca Capello’yla da iletişime geçildi.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2016 09:05
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2016 09:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Pereira'ya yol göründü!
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, geçtiğimiz sezonki başarısızlıklara rağmen Vitor Pereira’ya bir şans daha vermişti. Ancak Portekizli, Monaco yenilgisiyle kredisini çabuk tüketti.

Yönetim hemen kolları sıvayarak, takımı emanet edeceği yeni bir hoca için arayışlara başladı. Sarı-Lacivertliler, dünyaca ünlü teknik direktörlerin yer aldığı bir liste belirledi.

Yıldırım’ın gözdesi Capello Temas kurulan ilk isim Manuel Pellegrini oldu. Şilili hocanın menajeri Jesus Martinez, Fanatik Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe’den adını veremeyeceğim biri beni aradı. Pellegrini’nin takımın başına geçip geçmeyeceğini sordu. Ben de maddi konularda anlaşılması halinde sıcak bakacağı yanıtını verdim” ifadelerini kullandı.Fenerbahçe'de ilk temas Pellegrini'yleCAPELLO İLE DE TEMAS KURULDU
Sarı-Lacivertliler ayrıca Aziz Yıldırım’ın yıllardır Fenerbahçe’nin başında görmek istediği Fabio Capello için de girişimlere başlama kararı alındı, 70 yaşındaki İtalyan çalıştırıcıyla da iletişim kuruldu.

HEDEF BİR HAFTADA BİTİRMEK
Fenerbahçe Yönetimi, ligin başlamasına sadece iki hafta kaldığı için yeni teknik adamı bir an önce belirlemek istiyor. Ajax’ta 5 senede 4 şampiyonluk yaşadıktan sonra ayrılan Frank De Boer ve kariyerinde yeni bir çıkış arayan 38 yaşındaki Portekizli Andres Villas-Boas ile de temasa geçilecek.

Dünyaca ünlü bu teknik adamlardan biri, en geç bir hafta içinde Samandıra Tesisleri’nde çalışmalara başlayacak...

PELLEGRINI KİMDİR?
Dünyanın en kariyerli teknik direktörleri arasında yer alan 63 yaşındaki Manuel Pellegrini, Güney Amerika kulüplerinde kazandığı başarıların ardından 2002'de İspanyol ekibi Villarreal'e transfer oldu. 2009'da Real Madrid'in başına geçen Pellegrini, bir yıl sonra Malaga'ya geçti. Malaga'da 3 yıl çalıştıktan sonra da 2013-16 yılları arasında Manchester City'yi çalıştırdı ve İngiliz ekibini Premier Lig şampiyonu yaptı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.