Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Patlatılan şüpheli çantadan 30 adet makineli tüfek mermisi çıktı

Mersin'de park kenarına bırakılan ve bomba imha uzmanları tarafından fünye ile patlatılan şüpheli çantadan 30 adet makineli tüfek (biksi) mermisi çıktı. Mermiler incelenmek üzere Emniyet'e götürüldü. Merkez Akdeniz ilçesi Nusratiyi Mahallesi...

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2014 19:49
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2014 19:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Patlatılan şüpheli çantadan 30 adet makineli tüfek mermisi çıktı
Mersin'de park kenarına bırakılan ve bomba imha uzmanları tarafından fünye ile patlatılan şüpheli çantadan 30 adet makineli tüfek (biksi) mermisi çıktı. Mermiler incelenmek üzere Emniyet'e götürüldü.

Merkez Akdeniz ilçesi Nusratiyi Mahallesi 23 Evler Parkı'nın kenarında şüpheli çanta ile yanında mermiler gören vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine gelen polisler vatandaşları uzaklaştırarak bölgeyi şerit içine aldı. Çantanın içinde patlayıcı madde olabileceği ihtimali üzerine olay yerine bomba imha uzmanları sevk edildi. Uzmanlar ilk olarak çantayı bomba imha robotu ile inceleyip görüntü aldı. Bomba imha robotunun ucundaki ateşleme sisteminin arıza yapması üzerine ekipler özel elbiseyi giyerek çantayı fünye ile patlattı.

Patlatılan çantadan 30 adet makineli tüfek (biksi) mermisi ile giyim eşyası çıktı. Malzemeler incelenmek üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.