Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Patates' şekli verilen eroin paketleri polisin dikkatinden kaçmadı

Kırıkkale'de polis ekipleri, köpek detektörlerinin yakalamaması için kokutulmuş patates yüklü bir TIR'da gizlenmiş 150 kilogram eroin ele geçirdi. Çuvalların içindeki eroin paketlerine şüphe çekmemeleri için patates şeklinin verilmiş...

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2015 03:01
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2015 03:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
'Patates' şekli verilen eroin paketleri polisin dikkatinden kaçmadı
Kırıkkale'de polis ekipleri, köpek detektörlerinin yakalamaması için kokutulmuş patates yüklü bir TIR'da gizlenmiş 150 kilogram eroin ele geçirdi. Çuvalların içindeki eroin paketlerine şüphe çekmemeleri için patates şeklinin verilmiş olduğu görüldü.

Bir ihbarı değerlendiren Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kırıkkale - Ankara karayolu Yenişehir Kavşağı'nda bir TIR’ı durdurdu. Narkotik köpeği 'Leydi' ile yapılan aramada, patates çuvallarının içine gizlenmiş yaklaşık 150 kilogram eroin bulundu. TIR şoförü O.G. (28) gözaltına alındı.

Olay yerine gelen Kırıkkale Emniyet Müdürü Hasan Onar, ekipleri başarılarından dolayı tebrik etti. Onar, gazetecilere yaptığı açıklamada, birkaç ille koordineli yapılan çalışmayı Kırıkkale’de sonlandırdıklarını söyledi. Uyuşturucu kaçakçılarının patates çuvalları içine patatese benzetilen eroin gizlediklerini ifade eden Onar, "150 kilogram civarında eroin olduğunu değerlendiriyoruz. Buradan tüm şehitlerimize de Allah'tan rahmet, geride kalanlarına sabırlar diliyorum. Türk polisinin terör ve uyuşturucuyla mücadelesi devam edecektir" dedi.

TIR’ın içine gizlenmiş patates ile eroin çuvallarını ayırt etmek için bazı çuvallara kırmızı ip bağlanmış olduğu tespit edildi. TIR’ın istikametinin Van’dan Bursa’ya olduğu öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.