Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özgür basına yapılan operasyon 4. günde de protesto edildi

Tokat Adliyesi önünde pazartesi günü başlayan 14 Aralık'ta özgür medyaya yapılan polis baskını ve gazetecilerin gözaltına alınmasına tepkiler 4. gününde artarak devam etti. Soğuğa aldırmayan her kesimden insan Tokat Adliyesi önünde...

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2014 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2014 14:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Özgür basına yapılan operasyon 4. günde de protesto edildi
Tokat Adliyesi önünde pazartesi günü başlayan 14 Aralık'ta özgür medyaya yapılan polis baskını ve gazetecilerin gözaltına alınmasına tepkiler 4. gününde artarak devam etti. Soğuğa aldırmayan her kesimden insan Tokat Adliyesi önünde basına yapılan operasyonu ellerinde taşıdıkları döviz ve afişlerle protesto etti.

Kalabalık bir eylemcinin adliye önünde olmasına rağmen, hiçbir taşkınlık yaşanmadı. Eylemde Kur’an ve Cevşen okundu dualar edildi.

Her kesimden yüzlerce insanın katıldığı eylemde yapılan hukuksuz gözaltılar protesto edildi. Saat 11.00 civarında adliye önünde buluşan eylemciler, ellerinde ‘Özgür basın susturulamaz, ‘Beni de alın’ Bunu yaz tarih’ ‘Kendimi ihbar ediyorum’ gibi yazıların olduğu dövizleri açtı. Alanda yüzlerce bayrak dalgalandırıldı. Eylemcilere yoldan araçları ile geçen vatandaşlar kornaları ile destek verdi.

Yapılan eylem sonrasında grup olaysız şekilde dağıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.