Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özel halk otobüsü şoförü, 'niçin önümden geçtin' diye genç sürücüyü darp etti

Ankara’da iddiaya göre ismi öğrenilemeyen özel halk otobüsü şoförü, kendisini solladıktan sonra bir alışveriş merkezinin otoparkına giren sürücü İsmail K. A.’yı (19) 'niçin önümden geçtin' diyerek darp etti. Olay anı alışveriş...

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2015 04:03
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2015 04:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Özel halk otobüsü şoförü, 'niçin önümden geçtin' diye genç sürücüyü darp etti
Ankara’da iddiaya göre ismi öğrenilemeyen özel halk otobüsü şoförü, kendisini solladıktan sonra bir alışveriş merkezinin otoparkına giren sürücü İsmail K. A.’yı (19) 'niçin önümden geçtin' diyerek darp etti. Olay anı alışveriş merkezinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, dün öğleye doğru saat 10.00 sıralarında Eryaman 1. Etap’ta bulunan alışveriş merkezinin önünde meydana geldi. İddiaya göre sürücü İsmail K. A., kavşak noktasında özel halk otobüsünü solladı ve bir alışveriş merkezinin otoparkına aracını park etti.

İçinde yolcuların bulunduğu halk otobüsünün şoförü, takip ettiği K. A.’yı ‘niçin önümden geçtin’ diye darp etmeye başladı. Olay anı alışveriş merkezinin güvenlik kameralarına an be an yansıdı. Görüntülerde otobüsü sollayan İsmail K. A., aracıyla alışveriş merkezinin otoparkına giriyor. Daha sonra aracını park eden K. A.’nın yanına özel halk otobüsü şoförünün geldiği görülüyor. Ardından aracın kapısını açan ismi öğrenilemeyen otobüs şoförü, sürücü İsmail K. A.’yı darp etmeye başlıyor. Özel halk otobüsü şoförü, bir süre darp ettikten sonra olay yerinden ayrılıyor.

‘BİZE HİÇBİR YETKİLİ GERİ DÖNMEDİ’

Darp edilen İsmail K. A., konuşmaya utandığını belirtip bir açıklama yapmazken, annesi Fatma N.A., yaşanan olayı anlattı. Sırtını kameraya dönerek açıklama yapan Fatma N. A., çocuğunun beyaz otobüs şoförü tarafından darp edildiğini belirti. Fatma N. A, “Eryaman’da oturuyorum. Tek suçu arabanın önünden geçmekti. Önünden geçti, park etti. Park halindeyken çocuğumun arabasının kapasını açıp, içeride darp etti. Şoför bunu yaptı. Biz hakkımızı şu an savunuyoruz ve savunmaya çalışıyoruz. Bize hiçbir yetkili geri dönmedi. 153’ü aradım ve bize geri dönmedi. Bize sadece kuru bir mesaj çektiler. Başka bir şey yapmadılar.” ifadelerini kullandı.

‘BİZ DE YAŞIYORUZ TRAFİKTE, İNİP ADAM MI DÖVÜYORUZ’

Çocuğuna darp raporu alacağını belirten N. A., “Ben gidip çocuğuma darp raporu alacağım, karakola da gideceğim. Benim çocuğum bugün bu olayı yaşadıktan sonra gidip vize sınavına girdi. Bu hak mıdır, hukuk mudur? Biz nerede yaşıyoruz? Sokakta mı, orman da mı? Sen kimsin benim çocuğumu darp ediyorsun? Benim çocuğum 19 yaşında. Sen 40 yaşındasın. Kendine yaşıt mı gördün? Ne yaptı sana? En fazla önünden geçti. Durdurursun polise şikayet edersin, ‘adam ol, terbiyesiz’ dersin geçer gidersin. Biz de yaşıyoruz trafikte. İnip adam mı dövüyoruz. Bunlar Melih Gökçek’in resmen adamı. Bıktık, bıktık. Bütün Eryaman bıktık. Melih Gökçek otobüslerinden nefret ettik. Mavi otobüslere dediğim bir şey yok. Ama beyaz otobüsler bize ‘illallah’ dedirtti. Terbiyesizler, küfür ediyorlar, saygıları yok, hiçbir şey yok. Yeter! Bunu durduruyor mu, kesiyor mu, alıyor mu? Kaza yapıyorlar bir şey yok, adam dövüyorlar, en son birini öldürseler gene bir şey olmayacak.” şeklinde konuştu.

‘SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUK’

Darp sırasında oğlunun yüzünü koluyla kapatmasından dolayı yaralanmaktan kurtulduğunu belirten anne N. A., “Kolunu şu şekilde yaptığı için yüzünü korumuş. Allah’tan yüzünü korumuş. Ama kolunda darp izleri var. Darp raporunu alacağız. Gidip hemen alacağız. Ondan sonra da artık yargı ne yapıyorsa yapacak. Suç duyurusunda bulunduk. Korkmadan binelim. Şimdi ben yüzümü saklamak zorundayım. Eğer benim yüzüm görünürse, beyaz otobüsçüler beni bir şekilde görürler, tanırlar, ondan sonra uğraş… Başına al belayı. Uğraşılmıyor. Bunlar bir çete olmuşlar, bildiğiniz bir çete. Artı bir de hakaret ediyorlar, annesine yani bana, benim çocuğuma küfür ediyorlar. Nerede yaşıyoruz, nerede yaşıyoruz? Neredeyiz? Sen kimsin, hangi cesareti alıyorsun, arkanda kim var, bu cesaret ne, sen nasıl bir cesaret yaptın da açtın kapıyı park halinde dövdün ve geri bindin? O kadar yolcu… Biriniz mi inmezsiniz? Biriniz ya biriniz. Bir Allah’ın kulu iniyor, başka kimse yok. Benim çocuğum o dayağı yedi oturdu. Biz yediğimiz dayakla kaldık.” şeklinde tepki gösterdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.