Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oyuncu Düzyatan: Şiddet gören erkekler de var

Oyuncu Engin Altan Düzyatan, İzmir’de Karşıyaka Soroptimist Kulübü tarafından kadına şiddetin önüne geçilmesi amacıyla hazırlanan ‘Şiddet geleceğimizi karartmasın’ konulu kamu spotunun tanıtım etkinliğine katıldı. Annesi ve ablasının...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Oyuncu Engin Altan Düzyatan, İzmir’de Karşıyaka Soroptimist Kulübü tarafından kadına şiddetin önüne geçilmesi amacıyla hazırlanan ‘Şiddet geleceğimizi karartmasın’ konulu kamu spotunun tanıtım etkinliğine katıldı.

Annesi ve ablasının dernek üyesi olması nedeniyle projenin içinde olmak istediğini belirten Düzyatan, "Kadına şiddet konusu her şeyden önce çok hassas bir konu, aslında sadece kadın değil aslında aile içi şiddet. Çocuğu yapılan şiddet zaman zaman sadece kadına şiddet olarak görüyoruz ama bazı ailelerde erkeklerde yapılan şiddet de söz konusudur. Türkiye’de hatta erkek sığınma evleri de vardır. Yani daha iri hanımefendilerden dayak yediğimiz olmuştur. Ailesi için şiddet konusu çok hassas bir konu. O yüzden içinde olmaktan bir şekilde çok mutluyum." dedi.

Etkinliğin sonunda dernek üyeleri Düzyatan’a plaket ve çiçek verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.