Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oyuncak bebekli dilenci yakalandı

İzmir'in Bornova ilçesinde, oyuncak bebekle dilencilik yapan bir kadın yakalandı.Polis ekipleri, Nilüfer Kavşağı ve civarında son zamanlarda bir kişinin, kucağında bebek battaniyesine sarılı vaziyette, yüzünü gizleyerek oyuncak bebekle dilencilik...

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2015 10:07
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2015 10:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Oyuncak bebekli dilenci yakalandı
İzmir'in Bornova ilçesinde, oyuncak bebekle dilencilik yapan bir kadın yakalandı.

Polis ekipleri, Nilüfer Kavşağı ve civarında son zamanlarda bir kişinin, kucağında bebek battaniyesine sarılı vaziyette, yüzünü gizleyerek oyuncak bebekle dilencilik yaptığını tespit etti. Kavşak civarına giden ekip otosunu gören şahıs, kucağındaki oyuncak bebeği yere atarak uzaklaştı. Dün önlem alınan kavşakta, elinde bebek battaniyesine sarılmış ve yüzü gizlenmiş şekilde oyuncak bebekle dilencilik yaptığı tespit edilen G.E. (23) isimli kadın, Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Şahıs hakkında, Kabahatler Kanunu'nun 33. maddesi gereği işlem yapıldı.

EMNİYET UYARDI

Dilenciliğin önüne geçmek için uyarıda bulinan emniyet yetkilileri, şunları kaydetti: “Saygıdeğer İzmirli vatandaşlarımızın, vicdani duygularını suistimal ederek bu tür dilencilik yapan şahıslara inanmaması ve yardım etmemesi, dilenciliğin önlenmesi açısından önemlidir.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.