Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Otomobilin parçaladığı bu kulübeden sağ çıktı

Ankara’da, trafiğe kapalı yerdeki metro inşaat alanına giren otomobil bariyerleri aşarak güvenlik kulübesinin üzerine uçtu. Güvenlik görevlisi, adeta kağıt gibi ezilen kulübenin içinden vatandaşların da yardımıyla hafif yaralı olarak...

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2015 04:21
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2015 04:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara’da, trafiğe kapalı yerdeki metro inşaat alanına giren otomobil bariyerleri aşarak güvenlik kulübesinin üzerine uçtu. Güvenlik görevlisi, adeta kağıt gibi ezilen kulübenin içinden vatandaşların da yardımıyla hafif yaralı olarak kurtulmayı başardı.

Kaza, saat 01.00 sıralarında Keçiören’de, belediye binası ile kaymakamlığın hemen önündeki metro inşaat alanında yaşandı. Trafiğe kapalı olan yere giren bir otomobil metro inşaat alanındaki bariyerleri aşarak alanın içindeki güvenlik kulübesinin üzerine uçtu. Adeta kağıt gibi dümdüz olan kulübenin içindeki özel güvenlik görevlisi Atilla E. vatandaşların ve arkadaşlarının yardımıyla bulunduğu yerden çıkarıldı. Olay yerinden uzaklaştırılan güvenlik görevlisi şoka girdi.

Olay yerine ambulans, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yüzü kanlar içindeki yaralı, olay yerinde yapılan ilk tedavisinin ardından ambulansla Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ekipler ise olay yerinde ve otomobil içinde inceleme yaptı. Kazaya sebebiyet veren şahıslar ise ekip aracıyla polis merkezine götürüldü.

Aracın çarpmasıyla devrilen bariyerdeki ‘’İnşaat alanına girmek tehlikeli ve yasaktır’’, ‘’İnşaat alanı önüne araç parkı yasaktır’’ yazılı uyarı tabelaları dikkat çekti. Yaralının yardımına koşan bir vatandaş, önce bir ses duyduğunu belirterek; "Olay yerine geldiğimde kulübede, ocaktan kaynaklanan alevler ve duman vardı. Tüplerle yangını söndürdük. Yaralıyı kulübeden çıkardık. Baygın haldeydi. Şoka girmişti. Kaza olup olmadığını bile hatırlamıyordu’’ diye konuştu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.