Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Otomobil direğe çarptı: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Kağıthane’de kontrolden çıkan otomobilin yol kenarındaki direğe çarpması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı. Kaza, Eyüp Sultan Caddesi üzerinde saat 05.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre Kağıthane istikametine...

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2015 07:32
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2015 07:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Otomobil direğe çarptı: 1 ölü, 1 ağır yaralı
Kağıthane’de kontrolden çıkan otomobilin yol kenarındaki direğe çarpması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.

Kaza, Eyüp Sultan Caddesi üzerinde saat 05.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre Kağıthane istikametine ilerleyen 34 BK 2881 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak elektrik direğine çarptı. Elektrik direğini deviren otomobil daha sonra karşı yöne geçerek duvara vurdu. Otomobil hurdaya dönerken içinde bulunan Erhan Çelik (19) ile Caner Çelik çarpmanın şiddetiyle yola fırladı. Kazayı gören vatandaşlar, kanlar içerisinde yerde yatan yaralıların yardımına koştu. İhbar üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Caner Çelik’i ağır yaralı olarak hastaneye kaldırdı. Nabzı atmayan Erhan Çelik’e ise sağlık ekipleri olay yerinde uzun süre kalp masajı yaptı. Erhan Çelik, tüm müdahalelere rağmen olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazayı anlatan bir güvenlik görevlisi, kulübede oturdukları sırada büyük bir gürültü duyduklarını ve kaza yerine geldiklerinde de iki kişiyi yerde kanlar içerisinde bulduklarını aktardı. Çelik’in cenazesi olay yerindeki incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatan polis, otomobili kimin kullandığını belirlemeye çalışıyor.



En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.