Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Otogarlar hareketli fakat firma sahipleri yakıt fiyatlarından dertli

Bayrama 2 gün kala otogarlardaki hareketlilik de dikkat çekiyor. Kimi yakınlarını görmek için gelirken kimileri ise yaşadıkları şehirden büyüklerini görmek için ayrılmak zorunda kalıyor.     Adana Büyükşehir Otogarı...

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2014 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2014 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bayrama 2 gün kala otogarlardaki hareketlilik de dikkat çekiyor. Kimi yakınlarını görmek için gelirken kimileri ise yaşadıkları şehirden büyüklerini görmek için ayrılmak zorunda kalıyor.

    Adana Büyükşehir Otogarı bayrama sayılı gün kala gelen gidenin uğrak yeri oldu. Otobüs firmaları hareketlilikten memnun ancak yakıt fiyatlarının aşırı yüksek olmasından yeterince kazanamamaktan yakınıyor. Firma sahibi Fadıl Hürriyetoğlu, "Uçak bileti otobüsle eşit olursa bize yolcu mu kalır.” diyor. Mazotun litresinin 4,5 lira olduğunu hatırlatan Hürriyetoğlu, işlerden kesinlikle memnun olmadıklarını bayramda veya öncesinde para kazanamadıklarını belirterek “Otobüs sektörü kan ağlıyor.” dedi.

    Büyükşehir Otogarı Dernek Başkanı Ramazan İlgan ise bayram arefesinde yolcuları sağ salim getirip götürmenin telaşında olduklarını söyledi. Akaryakıt fiyatlarının yüksekliğinden dert yanan İlgan, "Elhamdülillah bir sıkıntımız yok, kazamız yok belamız yok. Mazot yüksek olmasa daha iyi olacak ama yüksek olmasından dolayı sıkıntı yaşıyoruz. Uçak şirketleri ile yarışıyoruz." şeklinde konuştu.

    Kaptan şoför ise trafiğin normal olduğunu ancak bayram sırasında yoğun olacağını tahmin ettiğini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.