Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ortadoğu’nun en iyi Alman çoban köpekleri Nilüfer’de seçildi

Bursa Nilüfer Belediyesi ve Alman Çoban Köpeği Irk ve Spor Derneği tarafından düzenlenen ‘SV TURKEI 3. Wush Açık Ortadoğu Şampiyonası’nda Ortadoğu’nun en iyi Alman çoban köpeği seçildi.‘SV TURKEI 3. WUSH Açık Ortadoğu Şampiyonası’...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2014 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2014 14:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa Nilüfer Belediyesi ve Alman Çoban Köpeği Irk ve Spor Derneği tarafından düzenlenen ‘SV TURKEI 3. Wush Açık Ortadoğu Şampiyonası’nda Ortadoğu’nun en iyi Alman çoban köpeği seçildi.

‘SV TURKEI 3. WUSH Açık Ortadoğu Şampiyonası’ Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen şampiyonaya başta Almanya olmak üzere Romanya, Sırbistan, Bulgaristan ve Avrupa’nın birçok kenti ve Türkiye’den yarışmacılar katıldı. Uluslararası boyutta düzenlenen etkinlikte, çok sayıda Alman çoban köpeği dereceye girebilmek için birbiriyle kıyasıya yarıştı. Şampiyona, renkli görüntülere sahne oldu.

Alman çoban köpeklerinin, ırkların tescillenmesi için 12 ayrı kategoride düzenlenen şampiyonanın açılış konuşmasını yapan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, hayvan dostu belediyecilik anlayışıyla çalışmalar yürüttüklerini belirtti. Bursa’da Alman Çoban köpeği ırklarının tescillenmesi konusunda ilk kez yarışma düzenlendiğini belirten Başkan Bozbey, uluslararası organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Başkan Bozbey, ayrıca kış mevsimine girilmesiyle birlikte sokak hayvanlarının unutulmaması gerektiğini söyledi.

Alman Çoban Köpeği Irk ve Spor Derneği Başkanı Ahmet Karataş da Nilüfer Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen uluslararası şampiyonanın önemini vurguladı. Alman çoban köpeği ırklarının birbirleriyle 12 ayrı kategoride kıyasıya yarıştığı şampiyonanın sonunda dereceğe giren köpeklerin sahiplerine çeşitli hediyeler verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.