Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Onkoloji Hastanesi’ndeki çocukların karne sevinci

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Onkoloji Hastanesi Pediatrik Hematoloji Bilim Dalı’nda tedavi gören 30 öğrenci karne sevinci yaşadı.Başhekim Doç. Dr. Mesut Özkaya, okul öncesi ve ilköğretim çağındaki eğitime ihtiyacı olan, sağlık problemi...

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2015 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2015 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Onkoloji Hastanesi’ndeki çocukların karne sevinci
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Onkoloji Hastanesi Pediatrik Hematoloji Bilim Dalı’nda tedavi gören 30 öğrenci karne sevinci yaşadı.

Başhekim Doç. Dr. Mesut Özkaya, okul öncesi ve ilköğretim çağındaki eğitime ihtiyacı olan, sağlık problemi nedeniyle örgün eğitimini hastane sınıfında alan tüm çocukları kutladığını belirterek, "Lösemili çocukların almış olduğu bu karneler aynı zamanda tüm hastane çalışanlarının emeğinin karşılığıdır." dedi.

Hastane sınıfında görev yapan sınıf öğretmenleri Nesibe Gerek ve Ali Saman, eğitim alan çocuklara okul öncesi ve ilköğretim eğitim verdiklerini, yatak başı eğitimlerde ise çocukların birer saat ders aldıklarını ifade etti. Hastane idarecileri ve öğretmenleri tarafından 30 çocuğa karne verilerek çocukların okul ortamından ayrı kalmamasının mutluluğu fotoğraflandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.