Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Önce atama sonra gözaltı!

EDİRNE’de darbe girişiminin ardından görevinden açığa alınan Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Müslüm Yalçın, hakkında çıkarılan gözaltı kararının ardından Edirne Emniyet Müdürlüğü’ne gelerek teslim oldu.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2016 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2016 16:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Önce atama sonra gözaltı!
Gözaltı kararıyla aynı zamanda Yalçın’ın Kanun hükmünde kararname ile Gümrük ve Ticaret Başmüfettişliğe ataması yapılması dikkat çekti.

15 Temmuz darbe girişiminden 5 gün sonra Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Müslüm Yalçın’ı açığa aldı. Bu süre içerisinde demokrasi nöbetlerine katılarak elinde Türk bayrağı ile darbe girişimine tepki gösteren Müslüm Yalçın hakkında dün Edirne Cumhuriyet Savcılığı tarafından ‘gözaltı’ kararı çıkarıldı. Ancak bu sabah yayınlanan resmi gazetede hakkında gözaltı kararı verilen Müslüm Yalçın, 2016/405 karar sayısıyla ‘gümrük ve ticaret başmüfettişliği’ne atamasının yapıldığına dair kanun hükmünde kararname yayımlandı.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ GÖSTERDİ

Görevinden açığa alındıktan sonra Edirne’deki evini boşaltarak İstanbul’a giden eski Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Müslüm Yalçın, bu sabah Edirne Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi’ne gelerek teslim oldu. İfade alma işlemine başlanan Yalçın, açığa alındıktan sonra sosyal medya hesaplarından FETÖ/PDY terör örgütüne üye olmadığını ifade etmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.