Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oltaya dev vurdu!

BODRUM’da bu hafta sonu yapılacak 8’inci Bodrum Uluslararası Sportif Balıkçılık Turnuvası öncesi, antrenman için denize açılan avcıların oltasına, 130 kiloluk orkinos takıldı. 3 kişinin 2.5 saat uğraşarak tekneye güçlükle çekebildiği orkinos, yarış öncesinde avcılara moral verdi.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2016 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2016 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Oltaya dev vurdu!

Bodrum Milta Marina A.Ş. tarafından 14-16 Ekim arasında yapılacak 8’inci Bodrum Uluslararası Sportif Balıkçılık Turnuvası’na katılacak ekipler, antrenmanlara başladı. Yarışmanın organizasyon komitesinde bulunan Bodrumlu işadamı 44 yaşındaki Haluk Tepe, 51 yaşındaki Dr. Serdar Günseren ve AVM yöneticisi, 28 yaşındaki İlker Küre, antrenman için tekneyle Gökova’ya açıldı. Orak Adası’nın 2 mil güneyinde Gökova Körfezi’nin tam ortasında attıkları oltaya yaklaşık 300 metre derinlikte takılan dev orkinos için denizin ortasında 2.5 saat boyunca mücadele veren 3 avcı, amacına ulaştı, tekneye çekmeyi başardı.

190 santimetre uzunluğunda ve 130 kilo ağırlığındaki dev orkinosu oltayla avlayan avcılar, sevinç yaşadı. Yarışmaya şimdiden 52 tekneden 210 yarışmacının kayıt yaptırdığını belirten Bodrumlu işadamı Haluk Tepe, şöyle dedi:

"Yarışmacıların yarısı Bodrum’ a geldi ve yarış öncesi denize açılarak antrenmanlara başladı. Biz de antrenman için Gökova’ya çıktık. Dev bir orkinos yakaladık. Yarışma öncesinde bizim için büyük bir moral kaynağı oldu."

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.