Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okulu onarıp çocukları eğlendirdiler

Mardin’in Kızıltepe ilçesine bağlı Atmaca Köyü İlkokulu'nda bakım ve onarım yapan Borusan Lojistik Şirketi öğrenciler ile buluştu.     Düzenlenen etkinlikte okulda öğrenci ve köylülerinde katıldığı çeşitli etkinlikler...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 15:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Okulu onarıp çocukları eğlendirdiler
Mardin’in Kızıltepe ilçesine bağlı Atmaca Köyü İlkokulu'nda bakım ve onarım yapan Borusan Lojistik Şirketi öğrenciler ile buluştu.

    Düzenlenen etkinlikte okulda öğrenci ve köylülerinde katıldığı çeşitli etkinlikler düzenlendi. Etkinliğe şirketin Genel Müdürü Kağan Gürgenç, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bahçıvancı, ve protokol üyeleri katıldı. Okul öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı çeşitli gösteriler yapıldı. Çocuklar için ise palyaçolar gösteri düzenledi. Etkinlik kapsamında öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Borusan şirketi son 3 yıldan buyana okulun bakım onarımının boya ve badanasının yanı sıra öğrencilere giyim ve kırtasiye yardımında bulunuyor.

    Kızıltepe Milli Eğitim Müdürü Bahçıvancı, Borusan Lojistik şirketinin 2010 yılından bu yana köy okuluna yardımda bulunduğunu kaydetti. Bahçıvancı, "Her yıl rutin olarak öğrencilerin giyim kuşamları bunun a'dan z'ye kadar bütün boyası badanası çatısını karşıladılar. Önemli olan İstanbul'dan Kızıltepe'ye böyle bir manevi köprü kurulmasıdır. Bu yıl da iyi dostluklar kurmak maksadıyla bir etkinlik düzenlediler. Bu şirketimize yaptıklarından dolayı teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

    Şirketin Müdürü Kağan Gürgenç ise öğrencilere seslenerek şöyle konuştu: "Uzaktan gelen ağabeyleriniz ablalarınız var onlar sizin aldığınız bu zevkten keyif duyuyorlar. 3 senedir beraberiz bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bundan sonrada yanınızda olmaya devam edeceğiz. Daha da büyüdüğünüzde umarım daha fazla şeyler paylaşacağız. Siz keyifli oldukça bizler uzakta da olsak aynı şeyleri hissedeceğiz. Yaptıklarımız keyif versin mutlu olun."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.