Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oğuzeli’nde nöbet mevzisinin yanına roket mermisi düştü

Suriye’nin Cerablus bölgesinde PYD / PKK ile IŞİD(DAİŞ) arasında devam eden çatışmalar esnasında atılan el yapımı roket mermisi Gaziantep’in Oğuzeli ilçesinde nöbet mevzisinin yanına düştü.Genelkurmay’dan düşen roket mermisiyle...

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2015 18:40
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2015 18:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Suriye’nin Cerablus bölgesinde PYD / PKK ile IŞİD(DAİŞ) arasında devam eden çatışmalar esnasında atılan el yapımı roket mermisi Gaziantep’in Oğuzeli ilçesinde nöbet mevzisinin yanına düştü.

Genelkurmay’dan düşen roket mermisiyle ilgili yapılan açıklama şöyle: “Suriye / Cerablus bölgesinde PYD / PKK ile DAİŞ arasında devam eden çatışmalar esnasında, Kara Kuvvetleri 1’inci Hudut Alay Komutanlığı (Gaziantep), Oğuzeli / Köprübatı Hudut Karakol sorumluluk sahasında, karakolun 950 metre doğusunda bulunan nöbet mevzisinin 8-10 metre güneyine, el yapımı bir roket mermisi düşmüştür. Olayda herhangi bir zayiat ve hasar meydana gelmemiştir. Angajman kuralları çerçevesinde, Suriye tarafında, söz konusu el yapımı roket atışının yapıldığı yer olarak değerlendirilen bölgeye, misli ile karşılık verilmiştir. Bölgede güvenlik önlemleri artırılmıştır.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.