Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oğullarının şehit düştüğü birliği ziyaret ettiler

Hakkari’de 4’üncü Jandarma Sınır Tabur Komutanlığı’nda vatani görevini yaparken 2006 yılında şehit olan Jandarma Er Emrah Yiğit’in ailesi oğullarının askerlik yaptığı birliği ziyaret etti. Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan...

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2013 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2013 12:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Oğullarının şehit düştüğü birliği ziyaret ettiler
Hakkari’de 4’üncü Jandarma Sınır Tabur Komutanlığı’nda vatani görevini yaparken 2006 yılında şehit olan Jandarma Er Emrah Yiğit’in ailesi oğullarının askerlik yaptığı birliği ziyaret etti.

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, 4’üncü Jandarma Sınır Tabur Komutanlığı (Köprülü-Hakkari)nda vatani görevini yaparken 01 Eylül 2006 tarihinde Hakkari-Çukurca-Köprülü-Susuz Üs Bölgesinde teröristlerle çıkan çatışma sonucu şehit olan Jandarma Er Emrah Yiğit’in ailesi oğullarının askerlik yaptığı birliği ve şehit olduğu yeri görme talebinde bulunduğu belirtildi. Açıklamada, "Talep üzerine aile bireyleri (anne, baba ve kardeş) 13 Eylül 2013 tarihinde olayın meydana geldiği birliğe davet edilerek bilgilendirilmiştir. Şehit babası Salih YİĞİT, 24 Ekim 2013 tarihinde Genelkurmay Şehit Gazi İşlem Şube Müdürlüğüne ziyarette bulunmuş, ziyaret esnasında; başta Sayın Genelkurmay Başkanı olmak üzere bütün sıralı komutanlara, oğlunun şehit olduğu yerin gösterilmesi ve birliğini ziyarete imkan sağlamaları ve yardımları nedeniyle minnettarlığını ve teşekkürlerini ifade etmiştir." denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.