Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğretim üyelerine proje hazırlama eğitimi verildi

Erzincan Üniversitesi öğretim üyelerine, TÜBİTAK’ın 2237 Sayılı Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında 'Ulusal ve Uluslararası Proje Hazırlama Teknikleri' alanında eğitim verildi.        Üniversite...

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2014 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2014 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Öğretim üyelerine proje hazırlama eğitimi verildi
Erzincan Üniversitesi öğretim üyelerine, TÜBİTAK’ın 2237 Sayılı Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında 'Ulusal ve Uluslararası Proje Hazırlama Teknikleri' alanında eğitim verildi.
    
    Üniversite Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen eğitime 42 öğretim üyesi katıldı. Çeşitli illerden gelen eğitmenler, proje hazırlama sürecinden yer alan bilimsel yaklaşımlar, proje yönetimi, proje bütçelendirilmesi ve değerlendirme aşamasında göz önünde bulundurulması gereken hususlar konularında eğitim verdi. Katılımcıların aktif olarak katıldığı uygulamalı araştırma projesi hazırlama sürecinin son gününde proje sunumu yapıldı.

    Etkinlik Koordinatörü Prof. Dr. Ayhan Çelik, TÜBİTAK’a proje sunmak için son tarihin 28 Mart olduğunu belirterek amaçlarının bu tarihe kadar Erzincan Üniversitesi’nden olabildiğince fazla proje ile TÜBİTAK’a başvurmak olduğunu kaydetti. Çelik, “Etkinliğimizin tüm giderleri TÜBİTAK tarafından karşılanıyor. TÜBİTAK’a bu etkinliği sunduk, TÜBİTAK da etkinliğimizi destekledi. Proje başvuruları öncesi ön hazırlık olarak bu eğitimi veriyoruz.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.