Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğrenciler yağmur duasına çıktı

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde 3 aydan bu yana yağmur yağmayınca ortaokul öğrencileri, Azaplı köyünde bir tarlada dua etti. Kadirli'nin geçim kaynağının yüzde 40’ını oluşturan çiftçilikle uğraşan binlerce kişi, Çukurova’da ekilen...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Öğrenciler yağmur duasına çıktı
Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde 3 aydan bu yana yağmur yağmayınca ortaokul öğrencileri, Azaplı köyünde bir tarlada dua etti.

Kadirli'nin geçim kaynağının yüzde 40’ını oluşturan çiftçilikle uğraşan binlerce kişi, Çukurova’da ekilen tarım ürünlerinden etkileniyor. Yağmurların zamanında ve miktarınca yağması ürünlerin zamanında yetişmesine ve veriminin iyi olmasına sebep oluyor. Mahsulü zamanında yetişen ve istediği verimi alabilen çiftçilerinde kazançları artıyor. 3 aydan beri bu topraklara yağmurun yağmaması minik yürekleri harekete geçirdi. İmam hatip ortaokulunda okuyan 450 öğrenci öğretmenleriyle beraber buğday ekilen bir tarlanın kenarına gelerek el açıp dua etti. Minik yavrular öğretmenlerinin okuduğu dualara hep bir ağızdan 'amin' dedi.

Öğretmen Süleyman Teper, "Yapmış olduğumuz duaya öğrencilerimiz amin dediler. İnşallah bizim ümidimiz, temennimiz şudur ki Çukurova bölgesindeki bu kuraklık, ülkemizdeki bu kuraklık inşallah biran önce gider, çiftçilerimizin yüzü güler, hayvanlarımız ağaçlarımız, bitkilerimiz bütün bunlar yağmur sayesinde gökyüzünden inen rahmet sayesinde elbette ki mutluluğa kavuşur,bereketlenir, bolluk ve bereket olur ülkemizde. Bizim temennimiz bu." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.