Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kararı beğenmeyen baba hakeme saldırdı

Almanya'da amatör B gençler liginde oynanan karşılaşmada, bir oyuncunun babası 16 yaşındaki hakeme saldırdı. Hakemin kararına tepki gösteren baba hakemi dizinden yaraladı. Olay hafta sonu Ablachtal SGM Hohenzollern-Sigmaringen takımları arasında...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2013 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2013 12:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Almanya'da amatör B gençler liginde oynanan karşılaşmada, bir oyuncunun babası 16 yaşındaki hakeme saldırdı. Hakemin kararına tepki gösteren baba hakemi dizinden yaraladı. Olay hafta sonu Ablachtal SGM Hohenzollern-Sigmaringen takımları arasında oynanan maçta meydana geldi.

Polisin verdiği bilgiye göre karşılaşma sırasında bir futbolcunun 41 yaşındaki babası, hakemin verdiği karara önce tepki gösterdi, daha sonrada saha girerek hakeme saldırdı. Diz kapağı ile kasıklarına darbe alan genç hakem yere yığıldı. Bir süre yerde nefessiz kalan hakem daha sonra kendine gelebildi.

Hakem olay yerine çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Saldırgan ise olay yerine gelen polis tarafından emniyete götürüldü. Saldırgan hakkında kasten adam yaralamaktan dava açılacağı duyuruldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.