Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ODTÜ'lü eylemcileri 'tiye' alan Ankaragücülü taraftar, orkestra şefliği yaptı

Ankara Kızılay’da ODTÜ’deki yol çalışmasını protesto eden eylemcilerin yanına gelen Ankaragücülü bir taraftar, protestocuları tiye alıp, orkestra şefliği yaptı. Kızılay Güvenpark’ta ODTÜ’deki yol çalışmalarını protesto etmek...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 14:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ODTÜ'lü eylemcileri 'tiye' alan Ankaragücülü taraftar, orkestra şefliği yaptı
Ankara Kızılay’da ODTÜ’deki yol çalışmasını protesto eden eylemcilerin yanına gelen Ankaragücülü bir taraftar, protestocuları tiye alıp, orkestra şefliği yaptı.

Kızılay Güvenpark’ta ODTÜ’deki yol çalışmalarını protesto etmek için toplanan grubun yanına gelen bir taraftar, ilginç görüntülerin yaşanmasına neden oldu. Eylemcileri tiye alan şahıs, yapılan açıklamayı işaret diliyle çevredekilere anlatmaya çalıştı. Açıklamanın ardından ‘Hani alkış’ diyen şahsı buradan uzaklaştırmak için yoğun çaba harcandı. Bir türlü uzaklaştırılamayan taraftar, ‘ODTÜ’den yol değil orman geçecek’ sloganına ‘Gururluyuz güçlüyüz, Ankaragüçlüyüz’ sloganıyla karşılık verdi. Şahıs daha sonra slogan atan gruba, orkestra şefliği yaptı. Şahsın bu hareketleri çevrede gülüşmelere neden oldu. Göstericilerin yürüyüşe geçmesiyle gruba bir süre eşlik eden taraftar daha sonra buradan ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.