Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

O sapık tutuklandı! Küçük çocukları evine götürüp...

Adana'da, mahalledeki erkek çocuklarını sigara vermek bahanesiyle evine götürüp şok cihazı kullanarak taciz ettiği ileri sürülen şahıs tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2016 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2016 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
O sapık tutuklandı! Küçük çocukları evine götürüp...
Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesi, İstiklal Mahallesi'nde bir evde kavga çıktı. Bir süre sonra polis kavgayı önlemek için olay yerine geldi. Mahallelinin bir eve saldırdığını gören polis, grubu sakinleştirdi. Mahalle sakinleri evde yaşayan 56 yaşındaki Sadık B.'nin erkek çocuklarını taciz ettiğini ileri sürdü. Bunun üzerine polis, Sadık B.'yi polis merkezine götürdü.

ŞOK CİHAZI, CİNSEL GÜCÜ ARTTIRICI İLAÇ, KAMERA...

Taciz iddiaları üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri olayı araştırmaya başladı. Zanlının evinde yapılan aramalarda şok cihazı, cinsel gücü artırıcı hap ve el kamerası bulundu. Bu sırada yaşları 16'dan küçük 3 erkek çocuğun ailesi de zanlıdan şikayetçi oldu. Aileler zanlının çocukları sigara vermek bahanesiyle kandırıp eve götürdüğünü, burada taciz etmeye çalıştığını, karşı koyanları da şok cihazıyla etkisiz hale getirip taciz ettiğini ileri sürdü.

Polisin ifadesini aldığı zanlının da iftiraya uğradığını, kimseyi taciz etmediğini iddia ettiği öğrenildi. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Sadık B. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.