Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

O adamdan hayır gelmedi

Buca’da yakılan evdeki bazada cesedi bulunan Sibel Çelik cinayetinin yankıları sürüyor. Zanlı sevgili her yerde aranıyor. Çelik’in ailesinin genç kızı, “Bu adamdan sana hayır gelmez” diye uyardığı öğrenildi

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2016 08:40
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2016 08:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
O adamdan hayır gelmedi
İzmir'in Buca ilçesinde yangın çıkan evde bazanın içinde cesedi bulunan Sibel Çelik'in ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor. Polis, olaydan sonra ortadan kaybolan, 'Diyarbakırlı Emrah' olarak tanınan Sibel Çelik'in erkek arkadaşı Emrah Y.'yi arıyor. 11 Temmuz'da Kuruçeşme Mahallesi'nde bir evde yangın çıktığını gören vatandaşlar durumu polis ve itfaiyeye bildirdi. Yangın kontrol altına alındıktan sonra evdeki incelemede, baza içinde bir kadın cesedi bulundu. Cesedin 25 yaşındaki Sibel Çelik'e ait olduğu, evin 2 ay önce genç kızın sevgilisi Emrah Y. tarafından kiralandığı ortaya çıktı. Polis, olaydan sonra ortadan kaybolan, 'Diyarbakırlı Emrah' olarak tanınan Sibel Çelik'in erkek arkadaşı Emrah Y.'yi aramaya başladı. Yakın çevredeki MOBESE ve işyeri güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alan polis, Emrah Y.'nin yerini tespit etmeye çalışıyor.

NİŞAN HAZIRLIĞI YAPIYORDU

Sibel Çelik'e ait olduğu tahmin edilen ceset otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırdı. İşsiz olduğu öğrenilen Sibel Çelik ile sevgilisi Emrah Y. arasındaki ilişkinin 6 ay önce başladığı öğrenildi. Emniyette herhangi bir sabıka kaydı bulunmayan Emrah Y. ile Sibel Çelik arasındaki ilişkiyi genç kızın ailesinin onaylamadığı, "Bu adamdan sana hayır gelmez. Bundan sana yar olmaz" dedikleri öğrenildi. Ancak ailesini dinlemeyen genç kızın bir süredir Emrah Y. ile birlikte yaşadığı öne sürüldü. İkilinin önümüzdeki günlerde nişan yapmayı planladığı da öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.