Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nusaybin'de PKK'lılar 2 aracı ateşe verdi

Mardin’in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK tarafından karayolu kesilerek araçlarda kimlik kontrolü yaptıktan sonra 1 kamyon ile TIR’ı ateşe verdi.Alınan bilgiye, akşam saat 20.30 sıralarında Nusaybin ile Midyat ilçesi arasındaki kara...

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2015 23:47
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2015 23:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nusaybin'de PKK'lılar 2 aracı ateşe verdi
Mardin’in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK tarafından karayolu kesilerek araçlarda kimlik kontrolü yaptıktan sonra 1 kamyon ile TIR’ı ateşe verdi.

Alınan bilgiye, akşam saat 20.30 sıralarında Nusaybin ile Midyat ilçesi arasındaki kara yolunda bir grup PKK’lı, yolu keserek gelen araçları durdurdu. Dağlık alanda bulunan GSM operatörlerine ait 3 iletişim direğini devreden çıkardı. Yaptıkları yol kontrolünde kimlik sorgulayıp süreçle ilgili propaganda yapan PKK’lılar, daha sonra bir kamyon bir TIR'ı ateşe verdi.

Olayın ardından Mardin Büyükşehir Belediyesi ve Nusaybin itfaiye ekipleri müdahale etti. Bu arada devre dışı bırakılan iletişim direkleri çevresinde orman yangını çıktı. Ormanlık alana kaçan PKK'lıları yakalama için güvenlik güçleri çalışma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.