Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nusaybin'de Kobani kutlamasında bir çocuk yaralandı

Suriye'nin kuzeyinde bulunan Kobani kasabasının YPG tarafından kontrol altına alınması birçok ilde olduğu gibi Mardin'de de kutlandı. Nusaybin'de düzenlenen kutlamalarda açılan ateş sonucu evinin önünde oynayan küçük bir çocuğun yaralandığı...

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2015 21:31
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2015 21:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Suriye'nin kuzeyinde bulunan Kobani kasabasının YPG tarafından kontrol altına alınması birçok ilde olduğu gibi Mardin'de de kutlandı. Nusaybin'de düzenlenen kutlamalarda açılan ateş sonucu evinin önünde oynayan küçük bir çocuğun yaralandığı öğrenildi.

Mardin Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada konuyla ilgili şu ifadelere yer verildi: "Suriye'nin Ayn-El Arap (Kobani) bölgesindeki devam eden çatışmalar neticesinde bölgenin DEAŞ (IŞİD) terör örgütünün kontrolünden kurtarılmasını kutlamak amacıyla 26.01.2015 günü saat 17.40 sıralarında il merkezi ve ilçelerimizin münferit yerlerinden silah sesleri duyulması üzerine ekiplerimizce yapılan çalışmalar neticesinde; Nusaybin Abdulkadirpaşa Mahallesi, Kanarya Bulvarı'nda evinin önünde oynayan H.S. isimli çocuğun nereden geldiği belli olmayan 9mm çapında tabanca mermisi ile sağ omzundan yaralandığı ve mermi çekirdeğinin vücuda saplı kaldığı tespit edilmiş olup, tedavi amacıyla Mardin Devlet Hastanesi'ne sevk edilmiştir. Kutlama amaçlı ateşlenen silahlardan çıkan mermi ile meydana geldiği değerlendirilen ateşli silahla yaralanma olayı ile ilgili çalışmalarımız devam etmekte olup gelişmeler neticesinde kamuoyu ayrıca bilgilendirilecektir.” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.