Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nisanlısının kafasını kayalıklara vurarak öldürdü

Mersin'de bir kişi kendisinin aldattığından şüphelendiği nişanlısını kafasını kayalıklara vurarak öldürdü. Olay sonrası kaçan şahıs polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.Reber D. (24) nişanlısı olduğunu iddia ettiği...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nisanlısının kafasını kayalıklara vurarak öldürdü
Mersin'de bir kişi kendisinin aldattığından şüphelendiği nişanlısını kafasını kayalıklara vurarak öldürdü. Olay sonrası kaçan şahıs polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.
Reber D. (24) nişanlısı olduğunu iddia ettiği Neslihan Kutlu (24) ile bugün Balıkçı Barınağı Dalgakıran kayalıklarına geldi. Burada Reber D. kendisini aldattığını iddia ettiği Neslihan Kutlu ile tartıştı. Tartışma sonrası Reber D. nişanlısının kafasını kayalıklara vurdu. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polisler Neslihan Kutlu'nun cansız bedeni ile karşılaştı. İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz'de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Ceset, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Deniz polisi ait bota alınarak otopsi için Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Katil zanlısı Reber D. ise kaçmaya çalışırken polis tarafından Akua Park içinde yakalandı. Reber D.'nin ilk ifadesinde nişanlısı olduğunu söylediği Neslihan Kutlu'yu kendisini aldattığı için öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.