Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nisanlısını öldüren şüpheli adliyeye sevk edildi

Mersin'de nişanlısı Neslihan Kutlu'nun (24) kafasını kayalıklara vurarak öldürdüğü iddia edilen Reber D. adliyeye sevk edildi. Genç kızın cenazesinde ise annesi ile yakınlarının feryatları yürekleri dağladı. Dün meydana gelen olayda...

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2013 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2013 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nisanlısını öldüren şüpheli adliyeye sevk edildi
Mersin'de nişanlısı Neslihan Kutlu'nun (24) kafasını kayalıklara vurarak öldürdüğü iddia edilen Reber D. adliyeye sevk edildi. Genç kızın cenazesinde ise annesi ile yakınlarının feryatları yürekleri dağladı.

Dün meydana gelen olayda nişanlısı Neslihan Kutlu (24) ile balıkçı barınağı dalgakıran kayalıklarına gelen Reber D. kendisini aldattığını iddia ettiği Neslihan Kutlu'nun kafasını kayalıkları vurarak öldürmüştü. Olay sonrası kaçan Reber D. polis tarafından yakalanmıştı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen Reber D. Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliye sevk edildi. Reber D. gazetecilerin niye yaptın sorusuna cevap vermedi. Reber D.'nin polise verdiği ifadesinde nişanlısını kendisini aldattığından şüphelendiği için öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

GENÇ KIZIN CENAZESİNDE GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Öte yandan otopsi için dün Adana Adli Tıp Kurumu morguna gönderilen Neslihan Kutlu'nun cenazesi, işlemlerin ardından yaşadığı Toroslar ilçesi Akbelen Mahallesi'ndeki evine getirildi.

Genç kızın cenazesinin Çavak köyünde toprağa verilmek üzere götürüldüğü sırada yakınları sinir krizleri geçirdi. "Yavrum, Kuzum" diye feryat eden ve zaman zaman baygınlık geçiren annesini ve diğer yakınları komşuları sakinleştirmeye çalıştı. Aslen Mersin'in Erdemli ilçesinden olan genç kızın bir süre önce babasını kaybettiği ve Toroslar ilçesinde annesi ile birlikte kaldığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.