Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nevşehir’den Filipinlere yardım kampanyası

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi’nce Filipinlerin orta bölgelerindeki Samar ve Leyte eyaletlerinde meydana gelen Haiyan tayfununda evsiz kalan yüz binlerce kişi için yardım kampanyası başlatıldı.    08...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 12:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi’nce Filipinlerin orta bölgelerindeki Samar ve Leyte eyaletlerinde meydana gelen Haiyan tayfununda evsiz kalan yüz binlerce kişi için yardım kampanyası başlatıldı.

    08 Kasım 2013 tarihinde meydana gelen Haiyan Tayfununda çok sayıda insan hayatını kaybetmiş ve yüz binlerce kişi evsiz kalmıştı. Son yılların en büyük afetlerinden birini yaşayan Filipinliler için sivil toplum kuruluşları yardım kampanyası başlattı.

    Gençlerde gönüllülük bilincini arttırmak, gençlerin sosyal sorumluluk projelerine aktif katılımını sağlamak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ülke genelinde 430 bin üyesi bulunan gençlik merkezlerinde ‘Filipinlere Yardım Kampanyası’ adı altında başlattığı kampanyaya, Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi’de aktif olarak katkı sağlıyor.

    Türkiye genelinde başlatılan bu kampanyaya katılmak isteyenler Gençlik ve Spor Bakanlığı nezdinde açılan hesap numarasına, bulundukları ildeki Gençlik Merkezleri aracılığıyla yardımlarını ulaştırabilecek. Tüm kamu kurum ve kuruluşları, resmi ve özel okullar ve üniversitelerle birlikte koordineli bir şekilde yapılacak yardım kampanyasına son başvuru tarihi ise 6 Ocak 2014 olarak belirlendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.