Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nevşehir'de kaza: MHP Kırşehir İl Başkan yardımcısı hayatını kaybetti

Nevşehir'in Avanos ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, MHP Kırşehir İl Başkan Yardımcısı Şener B. hayatını kaybetti, Kazada 5 kişi de yaralandı. Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde, Kırşehir'e gelmekte olduğu öğrenilen Şener...

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2015 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2015 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nevşehir'in Avanos ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, MHP Kırşehir İl Başkan Yardımcısı Şener B. hayatını kaybetti, Kazada 5 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde, Kırşehir'e gelmekte olduğu öğrenilen Şener B. idaresindeki 40 DA 040 plakalı otomobil, Avanos - Gülşehir karayolu Yeşilöz mevkisinde, Muammer B. yönetimindeki traktöre arkadan çarptı. Şener B. olay yerinde yaşamını yitirdi. Otomobilde bulunan Sadagat K., Mustafa Kemal K., traktör sürücüsü Muammer B. ile traktörde bulunan Dilek ve Songül B. ağır yaralandı. Yaralılar ambulanslarla önce Nevşehir'deki hastanelere kaldırıldı. Durumu ağır olan yaralılardan Sadagat K. ve Mustafa Kemal K., Kayseri Erciyes Üniversitesi Hastanesi'ne sevkedildi.

Trafik kazasını duyar duymaz olay yerine hareket eden MHP Kırşehir il teşkilatı ve İl Başkanı Arif Ekici, "Elim kazayı duyduk camiamızın başı sağ olsun. Şu anda hakkın rahmetine kavuşan partilimiz, dava arkadaşımız ve İl Başkan Yardımcımız Şener B.'nin cenazesini Kırşehir'e getiriyoruz, yaralılarımız da Kayseri Erciyes Üniversitesi Hastanesine sevkedildi" dedi. Trafik kazası ile ilgili adli soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.