Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mustafakemalpaşa’da çocuklara şenlik var

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu’nun (UNICEF), çocuklar arasında ortak duygular oluşmasını ve ulusların barış içinde yaşama özlemlerinin pekişmesi amacıyla 1954 yılında kabul ettiği ‘Dünya Çocuk Günü’ne bu yıl Bursa...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mustafakemalpaşa’da çocuklara şenlik var
Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu’nun (UNICEF), çocuklar arasında ortak duygular oluşmasını ve ulusların barış içinde yaşama özlemlerinin pekişmesi amacıyla 1954 yılında kabul ettiği ‘Dünya Çocuk Günü’ne bu yıl Bursa Mustafakemalpaşa Belediyesi ev sahipliği yapacak. Bursa Barosu tarafından çocuk haklarına olan duyarlılığın artırılmasının hedeflendiği etkinlik, 25 Ekim 2013 Cuma, 13.30-16.00 saatleri arasında Mustafakemalpaşa Kapalı Pazar Yeri’nde yapılacak.

‘Bugün Herkes Çocuk Olacak’ sloganı ile düzenlenecek şenlikte, çocuklara animasyon oyunları ve yarışmalar ile eğlence ortamı sunularak, kurulan stantlarda çeşitli ikramlarda bulunulacak. Şenlik boyunca sürecek yarışmalarda ise dereceye giren çocuklar ödüllendirilecek, ayrıca çocukların hakları konusunda bilgilendirilmesi amacıyla seminer düzenlenecek.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Bursa Barosu’nun 3 yıldır organize ettiği ‘Dünya Çocuk Günü’nü bu yıl Mustafakemalpaşa’da düzenlemekten mutlu olduklarını söyledi.

İnsanlığın mutluluğu ve dünyanın güzelleşmesinin çocuklardan geçtiğini dile getiren Başkan Kurtulan, “Çocuklarımız yarının büyükleri olarak geleceğimizin teminatıdır. Onların korunması ve iyi yetişmesi ise toplumumuzun ortak sorumluluğudur. Dünyadaki tüm çocuklar evrensel birtakım haklara sahipler. Ancak zaman zaman çocukların yaşamsal hakları ellerinden alınıyor. Oyun oynayamayan, çalışmak zorunda olan çocuklarımız var. Dünya Çocuk Günü’nün amacı ise bütün çocuklarımıza mutlu olabilecekleri, doyasıya eğleneceği bir gün yaşatmaktır. Bu konuda farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bursa Barosu ile birlikte güzel bir etkinliğe imza atacağız. Tüm çocuklarımızı aileleriyle birlikte şenliğe bekliyoruz.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.