Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muş’ta kar yağışı

Muş’ta sabah erken saatlerde etkili olmaya başlayan başlayan kar yağışı aralıklarla devam ediyor.Hafta sonu yağmur yağışının etkili olduğu Muş'ta, vatandaşlar güne kar yağışı ile uyandı. Şehir merkezinde iyice etkili olan kar yağışı,...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2014 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2014 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muş’ta kar yağışı
Muş’ta sabah erken saatlerde etkili olmaya başlayan başlayan kar yağışı aralıklarla devam ediyor.

Hafta sonu yağmur yağışının etkili olduğu Muş'ta, vatandaşlar güne kar yağışı ile uyandı. Şehir merkezinde iyice etkili olan kar yağışı, yüksek kesimlerde ise daha fazla olduğu öğrenildi.

Muş merkez ve ilçelerinde şuanda herhangi kapalı yol ihbarının gelmediğini belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şehmus Yentür, ekiplerin hazır olduğunu söyledi. Olası acil durumlar için sağlık ve güvenlik alanlarında sorumlu olan kurumlarla koordineli bir şekilde beklediklerini ifade eden Yentür, “şuan kapalı olan köy yolumuz yok. Ancak yağışın devam etmesi halinde yüksek kesimlerde sıkıntı yaşanabilir. Biz özel idare olarak ekiplerimiz ve araçlarımızla hazır bekliyoruz.” dedi.

Karayolları 113'üncü Şube Şefi Sülhattin Ömeroğlu ise Muş-Bitlis, Muş-Bingöl, Muş-Erzurum ve Muş-Diyarbakır bağlantı yollarında şu ana kadar herhangi bir sıkıntı olmadığını vurgulayarak ekiplerin hazırda bekletildiğini ifade etti.
Bu yıl karın erken geldiğini belirten bazı vatandaşlar ise, dar geçimli ailelerin zor şartlar altında hayat mücadelesi verdiğini kaydettiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.