Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muş Valisi Vedat Büyükersoy’un Cumhuriyetimizin 90. Yıldönümü Mesajı

Egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu ilkesi ile kurulan Türkiye Cumhuriyetimizin 90. Yıldönümünü gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde halkın vermiş olduğu insanüstü mücadele sonucunda kazanılan...

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2013 09:42
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2013 09:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muş Valisi Vedat Büyükersoy’un Cumhuriyetimizin 90. Yıldönümü Mesajı


Egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu ilkesi ile kurulan Türkiye Cumhuriyetimizin 90. Yıldönümünü gurur ve coşkuyla kutluyoruz.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde halkın vermiş olduğu insanüstü mücadele sonucunda kazanılan Kuruluş Savaşı sonrası, Milletimizin karakterine en uygun yönetim biçimi olan Cumhuriyetin temeli atılmıştır.
Her türlü yokluk ve sıkıntı ile kurulan Türkiye Cumhuriyeti, bugün Dünya Ekonomi Liginde Dünyanın ilk 20 büyük ekonomisi içinde yer alarak, hızla gelişen bir ülke konumuna gelmiştir.
Bizler Türkiye Cumhuriyeti’ni dayandığı temel ilkelere bağlı; demokratik,bilgi çağını yakalamış, güçlü ve refah içinde yaşayan çağdaş bir hukuk devleti olarak geleceğe taşımaya kararlıyız. Bu azim ve kararlılığımızı sürdürmek, gelecek nesillere bu sorumluluğu aktarmak bizlerin en büyük görevidir.
Bizler, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak geçmişte topyekûn vermiş olduğumuz Kurtuluş mücadelesini bu gün sosyo-ekonomik gelişmede ve muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma hedefindedevam ettirmekteyiz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin 2023 vizyonu çerçevesinde Dünyanın en gelişmiş 10 ülkesi arasına girmek için ülke genelinde büyük bir azim ve gayretle çalışmalar yürütülmektedir.Muş İli olarak, ilimizin sosyo-ekonomik gelişmesine büyük katkı sağlayacak yatırımlar ve hizmetler artarak devam etmektedir. Toplulaştırma, sulama, Alpaslan I ve Alpaslan II Barajları, Karasu Islah Projesi gibi makro ölçekli projelerin yanı sıra ulaşım, eğitim ve sosyal gelişmeyi amaçlayan yüzlerce proje uygulanmaktadır.
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak ırk, dil, din farkı gözetmeksizin, Türkiye Cumhuriyeti’ni oluşturan tüm unsurlarımızla birlikte barış ve huzur içerisinde geleceğe azimle yürümek Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni ilelebet yaşatmak en büyük hedefimizdir.
Cumhuriyetimizin kuruluşunun 90. Yıl dönümünü en kalbi duygularımla kutlar, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere şehit ve gazilerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyor ve şükranla anıyoruz.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.