Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muhsin Yazıcıoğlu, Bursa'da mevlit ve dualarla anıldı

Büyük Birlik Partisi (BBP) kurucu lideri Muhsin Yazıcıoğlu, ölümünün 6. yılında Bursa'da okutulan Mevlid-i Şerif ve dualarla anıldı.6 yıl önce Kahramanmaraş'ta Keşdağı'nda helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP kurucu lideri...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2015 20:49
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2015 20:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Büyük Birlik Partisi (BBP) kurucu lideri Muhsin Yazıcıoğlu, ölümünün 6. yılında Bursa'da okutulan Mevlid-i Şerif ve dualarla anıldı.

6 yıl önce Kahramanmaraş'ta Keşdağı'nda helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP kurucu lideri Muhsin Yazıcıoğlu için Bursa Emirsultan Camii'nde mevlit okundu. Mevlide çeşitli partilerin temsilcileri, BBP il ve ilçe teşkilatları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Okutulan mevlidin ardından Yazıcıoğlu için dualar edildi ve cemaate ikramda bulunuldu.

Muhsin Yazıcıoğlu için buruk bir anma programında buluştuklarını belirten BBP Bursa Yıldırım İlçe Başkanı Fevzi Arda, "Şehadetinin üzerinden 6 yıl geçmesine rağmen hala kaza mı yoksa suikast mı olduğu konusunda hukuki bir netice elde edilmemiş olması bizler için üzüntü ve ızdırap verici bir durum." dedi. Kendilerine bir an önce tatmin edici bir cevap verilmesini isteyen Arda, "Rahmetlinin 6. ölüm yıldönümünde bizim de bir katkımız olsun diye bir mevlit düzenledik. Allah kabul etsin." dedi.

Bursa Alperen Ocakları il başkanı Aytekin Ergün ise "Şurası da bir gerçektir ki, ortada onca şüphe varken, bunu bizlere ve Türk milletine kimse ‘kaza’ diye kabul ettiremez. Şehit başkanımız hayatını hep devletine milletine hizmet etmekle geçirmiş ama bir kere devlete ihtiyacı olduğu halde, devlet gitmemiştir. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıolu’nu adeta dağın tepesinde ölüme terk etmiştir. O vahim hadisenin ardından Muhsin Yazıcıoğlu'nun davası namus meselemiz diyen, namus sözlerini tutmayanlara buradan sesleniyorum, namus borcunuzu ödeyeceksiniz." şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.