Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muğla'da pedallar cumhuriyet için çevrildi

Muğla'da Özel Piri Reis Koleji tarafından, cumhuriyetin kuruluşunun 90. yılı dolayısıyla "Pedallar Cumhuriyet İçin" sloganıyla bisiklet şenliği ve yarışması düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı'nda biraraya gelen öğrenciler, veliler ve diğer...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 11:08
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 11:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muğla'da pedallar cumhuriyet için çevrildi
Muğla'da Özel Piri Reis Koleji tarafından, cumhuriyetin kuruluşunun 90. yılı dolayısıyla "Pedallar Cumhuriyet İçin" sloganıyla bisiklet şenliği ve yarışması düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı'nda biraraya gelen öğrenciler, veliler ve diğer vatandaşlar, Şehitlik Anıtı'na kadar kortej yürüyüşü yaptı. Burada saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın ardından yarışın yapılacağı Akçaova köyüne kadar yaklaşık 200 bisikletçiyle beraber hareket edildi. Yarışmaya Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ve Beden Eğitim Bisiklet Topluluğu, Muğla Enerji Verimliliği ve Çevre Koruma Derneği ile Muğla Bisiklet Derneği üyeleri katılarak destek oldu. Öğrenciler ve yetişkinler arasında 15 kategoride yapılan yarışlarda dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi.

Özel Piri Reis Koleji Müdürü Nuri İleri, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Cumhuriyetimizin 90. yılını kutlarken bugünün anlam ve önemine binaen yapmamız gereken şey, hem sahip olduğumuz değerlerin muhasebesini yapmak hem de ileriye doğru bakmaktır. Bugün her zamankinden daha çok çalışmaya, özgüvene ve millî dayanışma ihtiyacımız vardır. Bu duygu ve düşüncelerle cumhuriyetin 90. yılını Muğla halkıyla birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bisiklet şenliği ve yarışmaya yaklaşık olarak 200 bisikletçi destek verdi. Bu etkinliği yapma fırsatı tanıyan tüm kurumlara teşekkür ediyorum." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.