Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muğla'da öfkeli sürücü ortalığı birbirine kattı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde alkollü olduğu iddia edilen bir sürücü, arkadan çarptığı otomobilin sürücüne saldırdı. Sürücüyü teksin etmeye çalışan yaralı kız arkadaşı baygınlık geçirdi.Kaza saat 01.30 sıralarında, İsmet...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2015 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2015 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muğla’nın Menteşe ilçesinde alkollü olduğu iddia edilen bir sürücü, arkadan çarptığı otomobilin sürücüne saldırdı. Sürücüyü teksin etmeye çalışan yaralı kız arkadaşı baygınlık geçirdi.

Kaza saat 01.30 sıralarında, İsmet Çatak Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre polis ekibinin dur ihtarına uymayan otomobil kaçmaya başladı. Bu sırada harekete geçen ekip, arabayı takibe aldı. Orhaniye Mahallesi'ne yaklaşık 120 km. hızla giren araba, önünde seyir halinde olan Karayolları'na ait bir otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle ön camı patlayan arabanın sürücüsü ve yanında bulunan kadın yaralandı. Hızla inen sürücü, çarptığı arabanın sürücüsünü tokatlamaya başladı. Bu sırada otomobili takipte olan polis ekibi, sürücüye müdahale etti. Polisler tarafından yere yatırılan zanlı, "Kafamı vurdum, niye vuruyorsunuz?" diye bağırmaya başladı. Yaralı halde otomobilden çıkan kadın ise, "Yapma Timuçin." diye seslenerek, arkadaşını teskin etmeye çalıştı. Bunda başarılı olamayınca baygınlık geçirdi. Öfkeden deliye dönen sürücü, "Kim bu arabanın şoförü? Kim lan? 120 kilometre hızla gidiyorum, yolun ortasında durdu. Bu arabayla yolun ortasında birden durulur mu? O… çocuğu. Senin altındaki araba belli, neden yolun ortasında duruyorsun? Ben mi suçluyum ,o mu suçlu? Buna alkol muayenesi yapın." diye bağırdı. Üç defa baygınlık geçiren kadın, cankurtaranla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Vakayla ilgili soruşturma devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.