Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mudanya’dan torun İnönü’ye ‘mütareke’ daveti

Bursa’nın Mudanya ilçesinde bu yıl 92. yıl dönümü kutlanacak olan 11 Ekim Mudanya Mütarekesi etkinliklerine uluslararası düzeyde hazırlanan Mudanya Belediyesi, çevre il ve ilçelerden destek arayışını sürdürüyor. 1922 yılında Mudanya...

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2014 19:00
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2014 19:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mudanya’dan torun İnönü’ye ‘mütareke’ daveti
Bursa’nın Mudanya ilçesinde bu yıl 92. yıl dönümü kutlanacak olan 11 Ekim Mudanya Mütarekesi etkinliklerine uluslararası düzeyde hazırlanan Mudanya Belediyesi, çevre il ve ilçelerden destek arayışını sürdürüyor.

1922 yılında Mudanya Mütarekesi Anlaşması’na imza atan itilaf devletlerinin büyükelçileriyle görüşmelerini tamamlayan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, mütarekenin imza sahibi Türkiye Cumhuriyeti’nin 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün torunu Hayri İnönü ile İstanbul’da buluştu.

TORUN İNÖNÜ’YE DAVET

Aynı zamanda Şişli Belediye Başkanı olan Hayri İnönü ile “Mudanya Zamanı” adını verdikleri etkinliğin içeriğini paylaşan Başkan Türkyılmaz, bu anlamlı günde kendisini de Mudanya’ya davet etti. Türkyılmaz, İstanbul temaslarında Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nu da ziyaret etti. Nuhoğlu, Mudanya’nın çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, Bursa’nın parlayan yıldızı olacağına inancının tam olduğunu, Mudanya için gereken her türlü desteği vermeye hazır olduğunu söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.