Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mobeseden kaçtılar, güvenlik kamerasına yakalandılar (Özel)

Esenler’de bir evin önündeki araçtan malzeme çalan hırsızlar mobeseye yakalanmamak için araçlarının plakasını söktü ancak hırsızlar evin güvenlik kamerasına yakalandı. Tuna Mahallesi 663. Sokak’ta meydana gelen olayda minibüsle dolaşan...

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2013 10:13
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2013 10:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mobeseden kaçtılar, güvenlik kamerasına yakalandılar (Özel)
Esenler’de bir evin önündeki araçtan malzeme çalan hırsızlar mobeseye yakalanmamak için araçlarının plakasını söktü ancak hırsızlar evin güvenlik kamerasına yakalandı.

Tuna Mahallesi 663. Sokak’ta meydana gelen olayda minibüsle dolaşan hırsızlar bir evin önünde duran panelvan tipi aracı fark ediyor. Bu aracın yanında duran hırsızlar kullandıkları minibüsten inmeden gözlerine kestirdikleri aracın içini kontrol ediyor. Hilti, matkap gibi çok miktarda malzeme olduğunu görünce minibüsü panelvan aracın yanına park ediyorlar. Hırsızlardan biri inerek önce kendi kullandıkları aracın plakalarını söküyor. Daha sonra panelvan aracın arka kapısını zorluyor. Bu kapıyı açamayınca yan kapıyı açmayı deniyor. Kısa bir uğraş sonucu yan kapıyı açan hırsız malzemeleri kendi kullandıkları araca yüklüyor. Güpegündüz gayet rahat tavırlarla işini tamamlayan hırsız kendisi de malzemelerin yanına biniyor ve araç gözden kayboluyor.

Soyulan aracın sahibi Muammer Fırat, önceki gün gerçekleşen olay sırasında kendilerinin evin üst katında çalıştıklarını söyledi. Hırsızlığı fark etmediklerini anlatan Fırat, “Olay dün gerçekleşmiş. Bugün malzeme lazım oldu. Araca gittik malzemeler yok. Hilti, sunta kesme ve kaynak makineleri, matkap ne varsa alıp götürmüşler.” dedi.

Güvenlik kamerası görüntülerini incelediklerinde malzemelerinin çalındığını gören Fırat, “Önce aracın içini kontrol ediyorlar. Sonra kendi araçlarının plakalarını söküyorlar. Kapıyı açıp malzemeleri alıyorlar. Sokağın ilerisinde mobese kamerası var. O nedenle plakalarını söküyorlar ama bizim kameraları fark etmiyorlar.” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.