Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Minikler, süs eşyaları satıp Osmaniye Engelliler Derneği'ne bağışladı

Osmaniye Esenevler Mahallesi Süleyman Çalık Sitesi'nin minikleri, yaz tatilini engellilere destek için çalışarak değerlendirdi. Tekstil atölyelerinden aldıkları kumaşlarla süs eşyaları yapıp satan minikler, kazandıkları paraları Osmaniye...

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2015 09:52
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2015 09:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Minikler, süs eşyaları satıp Osmaniye Engelliler Derneği'ne bağışladı
Osmaniye Esenevler Mahallesi Süleyman Çalık Sitesi'nin minikleri, yaz tatilini engellilere destek için çalışarak değerlendirdi. Tekstil atölyelerinden aldıkları kumaşlarla süs eşyaları yapıp satan minikler, kazandıkları paraları Osmaniye Engelliler Derneği'ne bağışladı.

Miniklerin önderliğini yapan Yağmur Şanlı ile Sezin ve Yurdagül Karaevren kardeşler, "Engelli insanlara yardım için yaz tatilini boş geçirmemek için tekstil atölyelerinden kumaş artıklarından temin ettik Bunlarla da süs eşyaları yaptık , satarak da para kazandık. Bu paraları Engelliler Derneğine bağışlamaktan mutluluk duyuyoruz." dediler.

Osmaniye Engelliler Platformu Başkanı olan Haydar Aktürk, 7 Ocak Engelliler Derneği Başkanı Muttalip Altun’la birlikte siteye gelerek çocuklarla buluştu. Minik çocuklar bağışlarını Haydar Aktürk’e teslim ettiler. Çocukları kutlayan Haydar Aktürk, "Biz Osmaniye’de 7 yıldır toplumun engellilere karşı bilinçlenmesi için çalışıyoruz. Doğru işler yaptığımızın örneğini Süleyman Çalık Sitesinin minik çocuklarında görmekten son derece mutlu oldum. Engelli bilincini oluşturmuşuz Osmaniye’de. Bu çocuklarımızın bağışları küçük ama milyarlardan daha değerli bizim için.’’ dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.