Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Minik öğrencilerden 'bahar' temalı resimler

Ardahan Özel Nehir Koleji, il geneli ana sınıfı öğrencileri arasında pastel boya resim yarışması düzenledi. Yarışmaya katılan öğrenciler 'bahar' konulu resimler yaptı.Nehir Koleji yerleşkesinde düzenlenen programda, değerlendirme sonucuna...

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2015 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2015 09:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Minik öğrencilerden 'bahar' temalı resimler
Ardahan Özel Nehir Koleji, il geneli ana sınıfı öğrencileri arasında pastel boya resim yarışması düzenledi. Yarışmaya katılan öğrenciler 'bahar' konulu resimler yaptı.

Nehir Koleji yerleşkesinde düzenlenen programda, değerlendirme sonucuna göre ilk 10 resim ödüllendirildi. Yarışmanın 1'incisi Büşra Karabudak'a bisiklet, 2'ncisi Kardelen Taş'a okul çantası ve kırtasiye seti, 3'üncüsü Elif Melis Kayaner'e de scooter hediye edildi. 7 öğrenciye ise kumandalı araba verildi. Yarışmaya katılan diğer öğrenciler de yarışmanın anısına birer madalya ile ödüllendirildi.

Nehir Koleji Müdürü Murat Çolak, yaptığı açıklamada eğitimi temelde sevdirmeyi hedeflediklerini belirterek, şu ifadeleri kullandı: "İstedik ki çocuklarımız başka başka kardeşleriyle birlikte oynasınlar ve eğlensinler. Kurduğumuz oyun parkı, yaptığımız etkinlikler, yarışmalar tek bir dilek içindir o da daha iyi eğitim. Kurum olarak bu yıl erken kayıt döneminde patlama yaşıyoruz. Bu yıl ortaokul kaydı da yapıyoruz. Gelen talepler bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. Ana sınıfı grubumuz doldu, 1'inci sınıfları mecbur kalarak 2 şubeye çıkardık. Bizi düşünen, bize değer veren velilerimize teşekkür ediyoruz."

Ayrıca Çolak, il geneli bu tür faaliyetlerin eğitimde bir aktivite oluşturmak için çok önemli olduğunu kaydederek, gelecekte sosyal programların yanı sıra akademik faaliyetlerle de daha başarılı bir Ardahan'ın geleceği için gayret göstereceklerini vurguladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.